Klados punane kuiv vein 12,5% 10 L
Rikkaliku maitsega vein, mis sobib pidulikeks sündmusteks, restoranidele ja igapäevaseks nautimiseks.
Kirjeldus
Täidlane vein täiusliku alkoholitasakaalu, happesuse ja tanniinidega. Pikk ja intensiivne järelmaitse.
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
Lisateave toote kohta
| Toidusoovitused |
Maitseküllane Kreeka vein, mis sobib ideaalselt jagamiseks pidudel, restoranides või kodusel õhtusöögilaual. Selle rikkalik ja tasakaalustatud maitse täiendab suurepäraselt grillitud või praetud liha, veise- ja lambaroogasid ning pikalt hautatud pajaroogi. Samuti sobib vein hästi tomatipõhiste pastade, lasanje ja pitsade kõrvale. Juustude austajatele pakub Klados punane kuiv vein suurepärast harmooniat laagerdunud juustude (cheddar, gouda, parmesan) ja sinihallitusjuustudega. Taimetoidust täiendab vein grillitud köögivilju ning seeneroogasid, eriti metsaseeni. |
| Ühikut pakendis | 1 |
| Tootja | Klados Winery |
| Päritolumaa | Kreeka, Kreeta saar |
| Veini piirkond | Kreeta, Gallos, Rethymno |
| Kliima ja mullastik |
Kõik veinid on pärit sellelt terroirilt, kus perekond Klados on veini valmistanud alates 1997. aastast. |
| Veinimõisa ajalugu |
Tere tulemast sellesse Kreeta peenesse terroiri ja Boutique Winerysse, mida ümbritsevad suurepärased viinamarjaistandused. Just siin toodetakse teie lemmikuid, suurepäraseid Kreeta veine. |
| Alkoholisisaldus | 12,5% |
Sarnased tooted
Piiratud kogus! Jäänud viimased pudelid, kuna enam ei toodeta 12 aastat vaadis laagerdunud veini. Uued aastakäigud on vaadis laagerdunud 10 aastat. Mahe ja looduslikult magus punane dessertvein Kreeta kohalikust Liatiko viinamarjasordist.
Thessaloniki veinivõistluse selle aasta parim magus vein, mis sai hinnatud lausa 95 punktiga!
Punaste puuviljade ja magusate vürtside aroomiga vein.
Rubiinpunase värvusega vein, mis on valmistatud kohalikust viinamarjasordist Liatiko.
Liatikot on peetud Kreetale omaseks ükssarvikuks – haruldane, tihti alahinnatud ja iseloomult omanäoline. Tegemist on viinamarjasordiga, mis on ideaalselt sobiv madala sekkumisega veinivalmistuseks, kasutades looduslikku pärmi, et tuua esile selle kõige puhtam ja autentsuselt sügavaim olemus.
.jpg)

